rgnbg

MAG lastechniek

Bij de lastechniek mag lassen zijn veel verschillende voor en nadelen. Deze nadelen zijn allemaal niet zo heel erg noemenswaardig, aangezien ze vaak wel op een bepaalde manier verholpen kunnen worden. De voordelen van het mag lassen zijn daarentegen erg aanwezig. Ze wegen zwaar en kunnen de doorslaggevende factor zijn om inderdaad voor de MAG lastechniek te kiezen.

MAG lastechniek

Het proces en de methode wordt dan ook vaak gebruikt en het is een goede methode voor allerlei verschillende projecten. Om u een beeld te geven van de voordelen van het mag lassen noemen we een aantal voordelen kort voor u op. Je kunt erg precies lassen met mag lassen. Het mikken is erg gemakkelijk en ook het richten is goed te doen. Ondanks dit kun je ook heel snel lassen als je het mag lassen toepast. Door de automatische machine kun je sneller lassen dan met de hand. Als de las slepend wordt aangelegd is er eigenlijk een hele kleine kans op insluiting. Dit wil je als lasser niet, dus vandaar dat je bijna altijd kiest voor een slepende beweging, bij het mag lassen.

Wilt u meer informatie over de MAG lastechniek?

Regelmatig schrijven wij blogs om de lezers van onze blog scherp te houden betreft het onderwerp lastechniek. Soms brengen wij onderwerpen aan bod waarbij verschillende vragen worden gesteld over hoe de lastechniek het beste kan worden uitgevoerd. Lees bijvoorbeeld meer over ons gekwalificeerd laswerk.

Comments are closed.