rgnbg

Lunch bestellen Enschede

Op de website van Boodschappenboer kun je makkelijk en simpel een lunch bestellen in Enschede. Je kunt dit online doen of via de telefoon, en dan zelf een plaats en tijd aangeven waar je het geleverd wilt hebben. Superhandig dus.

Van de week bleek dat het brood dat ik had gekocht helemaal was uitgedroogd, dus besloten om deze service eens uit te testen.  Had er al veel goede dingen over gehoord, en was wel benieuwd of het allemaal echt zo goed was als dat mensen tegen me zeiden.

Ik heb eens een kijkje genomen in het ruime keuzemenu van de belegde broodjes, en ook mijn man had wel zin in zo’n broodje toen ik de opties begon op te noemen. We hebben dus 2 broodjes besteld, aangegeven wanneer en waar het bezorgd moest worden en toen afgewacht. Op de aangegeven tijd en plek werden de broodjes keurig geleverd, en zodra de verpakking open ging rook je al de heerlijke geur. Mijn maag begon spontaan te knorren.  Mijn man en ik hadden besloten om halverwege onze broodjes te wisselen om eens te kijken of er nog verschil was behalve het beleg. De broodjes waren lekker knapperig, en ze waren ook zeker niet zuinig geweest met beleg. Ook de prijs van de broodjes viel ons erg mee. Op de website staat dat klanten het gemiddeld beoordelen met een 9,4 en hier kunnen we ons eigenlijk alleen maar bij aan sluiten. De service is erg goed, de broodjes zijn lekker en niet duur, de bezorger was vriendelijk en we kunnen dus niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn.

Comments are closed.