rgnbg

Koerier Hengelo

Heeft u een koerier Hengelo nodig om een bestelling zo snel mogelijk te laten afleveren? Wij zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar en beschikbaar om uw pakketten te bezorgen. Over het algemeen bezorgen wij als koerier Hengelo pakketjes tot en met 500 kilogram. Daarnaast rijden wij ook wel eens regelmatig naar het buitenland. Wist u bijvoorbeeld dat wij per jaar ongeveer 100.000 kilometer rijden voor onze klanten? Lees snel verder over onze diensten.

Koerier Hengelo

Als koerier Hengelo en omgeving kunnen wij binnen een half uur op de plaats van bestemming zijn waar wij het pakket bij u moeten ophalen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om u te laten weten wanneer het pakket bij het juist afleveradres is afgeleverd. Zo weet u wanneer het pakket veilig is aangekomen bij de ontvanger. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een grote bezorgdienst, maar hierbij komt het helaas wel eens voor dat pakketjes verdwijnen en zoekraken. Ze zijn hier wel voor verzekerd, maar het is altijd vervelend als uw klant moet wachten op zijn pakket.

Betrouwbare koerier Hengelo inhuren?

Zorg er daarom voor dat u een snelle en betrouwbare koerier Hengelo inhuurt voor het afleveren van uw pakketjes. Wanneer u vele pakketten per maand verstuurd kunnen we wellicht wel even kijken naar de totaalprijs, afhankelijk van wat uw wensen zijn en hoeveel kilometer wij maandelijks kunnen maken. Graag horen wij van u, mocht u een opdracht hebben dan kunt u ons vierentwintig uur per dag bereiken, zeven dagen per week!

Comments are closed.