rgnbg

Juiste hulp voor uw hond

Heeft u toevallig een hond thuis of bent u van plan om er eentje aan te schaffen? Lees dan vooral verder. Het kan zo zijn dat je je hond wat onrustig vindt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat hij buikpijn heeft. Deze buikpijn kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zo zijn dat dit komt door dingen als stress of een slechte spijsvertering. Er bestaan diverse natuurlijke voedingssupplementen hond die deze klachten verminderen. Helaas is stress bij honden een veelvoorkomend probleem. Net zoals dat mensen stress ervaren, kunnen honden dit ook ervaren. Gelukkig kunnen zij niet zo piekeren als dat wij dat doen, maar vervelend is het wel.

 

De oorzaken van dit soort stress lopen zeer uiteen en ook de symptomen kunnen per hond en per situatie verschillen. Enkele veelvoorkomende symptomen van stress bij honden zijn de volgenden: veel blaffen, honden die ineens niet meer zindelijk zijn, overmatig likken, ijsberen en verstoppen. Wanneer jouw hond een of meerdere van deze symptomen vertoont is het belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak hiervan is. Dit kunnen dingen zijn als een verandering in de leefomgeving of routine, fysieke pijn, verlatingsangst of lawaai. In plaats van gelijk naar de dierenarts te gaan kunt u eerst proberen om het probleem op te lossen door middel van natuurlijke voedingssupplementen. Wanneer het dan nog niet is opgehouden kunt u altijd nog naar de dierenarts gaan.

 

Alle supplementen welke verkrijgbaar zijn bij Organimal zijn gemaakt op basis van verschillende Chinese en Westerse kruiden. Door de geconcentreerde formules die zij gebruikt, zitten er geen overbodige vulmiddelen in de supplementen. Deze geneeskunde door middel van traditionele kruiden kent een rijke geschiedenis bij de dieren. Deze supplementen kosten bovendien een stuk minder geld dan de medicijnen die je krijgt bij de dierenarts. De ervaren en professionele werknemers bij Organimal adviseren je graag verder wanneer je nog vragen hebt.

Comments are closed.