rgnbg

Hoge kwaliteit supplementen van Off-Limit

Supplementen die werken

Bij Off-Limit bieden we alleen supplementen aan die werken. Supplementen zijn er in de vorm van poeders, pillen, capsules of dranken. Dat is allemaal prima, maar vaak worden er ook supplementen aangeboden die overbodige ingrediënten bevatten. En soms zijn dit ook overbodige suikers, waardoor sporters achteraf een een flinke crash krijgen. Ook wel dip genoemd. Dat vinden wij geen kwaliteit en dit is ook schadelijk voor het lichaam. Bij Off-Limit geven wij liever de voorkeur aan supplementen met zuivere ingrediënten en supplementen die werken in combinatie met een unieke smaakbeleving. Dat is toch wat iedere sporter wilt? Een product dat werkt en een product dat goed smaakt. Twee van deze supplementen worden hieronder verder toegelicht.

De P3 Pre workout met de smaak Rood Fruit

Met de P3 Pre Workout van Off-Limit krijg je meer kracht, energie en focus. Niet alleen tijdens je training heb je hier profijt van, maar ook na je training blijf je profiteren van deze werking. Met de unieke smaak van rood fruit heb je ook een drankje die zoet en niet chemisch smaakt. Alleen de zuiverste ingrediënten zijn gebruikt om je lichaam een goede boost te geven en dit betekent dat je geen dip/crash hebt na je training. Er worden namelijk geen suikers toegevoegd. Ook wordt er niet te veel cafeïne toegevoegd, zodat je gewoon normaal kan slapen ’s avonds. Je krijgt de energieboost van een perfecte combinatie met onder andere Guarana extract.

BCAA Framboos voor uithoudingsvermogen en spierherstel

BCAA Poeder me de smaak framboos neem je tijdens de training voor meer uithoudingsvermogen. Het zet namelijk vetpercentage om als energietoeleverancier en voorkomt het dat het lichaam spiereiwitten als energiebron gaat gebruiken. Het geeft je dus energie en stimuleert ook nog eens het spierherstel. Dit heeft jouw lichaam nodig om te kunnen presteren.

Comments are closed.