rgnbg

Hoe kan je een elektrisch rolluik maken?

Wil je een elektrisch rolluik maken maar heeft u geen idee hoe dit moet. Dan is ROMASS de partij waarnaar u opzoek bent. Onze techniekers zijn gepositioneerd in heel België en kunnen als het moet binnen 2 uur ter plaatse zijn. Ze hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van elektrische rolluiken, waardoor ze vaak binnen 1 uur het probleem hebben opgelost. Of het nu gaat om een defecte motor, lamellen uit de rail of een handzender die niet meer werkt. De techniekers kunnen het maken.

Elektrisch rolluik maken

Wij zijn al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types elektrische rolluiken in heel België. Onze techniekers gaan geen uitdaging uit de weg en doen er alles aan om uw rolluik te herstellen. Ze beschikken over een servicebus waarin onderdelen aanwezig zijn om rolluiken te herstellen. Bijvoorbeeld handzenders, motoren en kabels. Dankzij de voorraad van reserveonderdelen kunnen de meeste problemen direct op locatie opgelost worden.

We vinden het belangrijk dat er tijdens de herstelling een veilige werkomgeving wordt gecreëerd voor de technieker en de klant. Daarom zijn al onze techniekers VCA gecertificeerd waardoor ze tijdens een rolluik herstelling altijd een veilige omgeving creëren. Naast de VCA certificatie worden onze techniekers professioneel opgeleid. Ze hebben verschillende trainingen gevolgd zodat ze beschikken over de benodigde kennis. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken worden ze elk half jaar bijgeschoold.

Technieker inschakelen

Elektrisch rolluik maken door een van de vakkundige techniekers van ROMASS? Geen probleem. U kunt snel en eenvoudig via onze website een technieker inschakelen. Doorloop de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier om een aanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. Een van onze vakkundige monteurs komt op de afgesproken datum en tijdstip naar u toe om uw elektrisch rolluik te maken.

Meer informatie over onze diensten en storingsdienst kunt u terugvinden op onze website.

 

Comments are closed.