rgnbg

Grind apeldoorn

Grind apeldoorn

Er zijn vele grindsoorten die gebruikt kunnen worden voor het aanleggen van paden, plantenbakken, terrassen of puur voor de versiering. Naast de praktische eigenschappen van grind is het tevens een mooie manier om de estetische waarde van een plek te verhogen. Ben je op zoek naar een leverancier voor grind? Bij Grintje Zeker kun je terecht voor de aankoop en levering van vele soorten grind en zand.

Levering Grind Apeldoorn

Het grind dat je bij Grintje Zeker kunt kopen wordt doorgaans geleverd in bigbags van 0,35 m3 of 0,7 m3, maar kan ook losgestort worden geleverd. Voordat de levering plaatsvindt zal een medewerker van Grindje Zeker contact opnemen om de tijd en loslocatie even door te nemen. Zo kom je niet voor verassingen te staan en weet de chauffeur zeker dat je bestelde grind netjes bij je voor de deur kan worden afgeleverd in Apeldoorn.

Naast siergrind ook zand voor Apeldoorn en omstreken

Grintje Zeker levert vele soorten siergrind naar Apeldoorn, maar ook de rest van Nederland, zowel voor zakelijk als particulier. Echter heb je de mogelijkheid om ook zand te bestellen zoals ophoog zand, metselzand, speelzand en andere zandsoorten. Heb je vragen over het assortiment of wil je meer weten over Grintje Zeker? Neem dan is een kijkje op www.grintjezeker.nl of bel met 06 – 12 18 96 44

Comments are closed.