rgnbg

Goed restaurant in Bussum

Op zoek naar een goed restaurant in Bussum? Zoek dan niet verder. Steak Club ‘t Gooi All you can eat meat Brazilian Style biedt waar u op zoek naar bent. Wij serveren 11 verschillende soorten vlees waarvan u onbeperkt van kunt genieten. Braziliaanse “gauchos” lopen met de spiezen vlees rond en snijden vervolgens het vlees op uw bord. Alle medewerkers in het restaurant spreken Portugees (allen Braziliaans) De kok, gastvrouw, de serveersters en de “mannen met het vlees”. Daarnaast ook live muziek onder begeleiding van een braziliaan. Wij proberen u echt de sfeer en de smaak van Brazilië naar ‘t Gooi te halen.

Naast al dat vlees hebben wij ook typisch braziliaanse bijgerechten zoals Feijoada (bonen) of Feijão Tropeiro (Braziliaanse bonenschotel), Arroz Branco (rijst met knoflook), Batata Frita (frietjes) en Vinagrete (salade). Om de dorst te lessen hebben wij ook Braziliaans bier en fris geïmporteerd. De twee bieren waarvan u kunt genieten zijn Brahma en Skoll.  De frisdrank die voor u koud staat zijn oa: Cajú, Goiaba, Maracujá, Acerola, Guaraná Antarctica.

Welk vlees? Verschillende soorten koeienvlees zoals staartstuk, ossenhaas, entrecote, bavette, dikke lende, achtermuis. Varkensvlees en kippenvlees. Reserveer via onze site en kom langs om een avondje vakantie in Nederland te vieren. We zitten achter theater t Spant in Bussum in een oud fort genaamd Fort Werk IV.

Comments are closed.