rgnbg

Fan van kunstgras

In deze blog leest u een review van een van de lezers die kunstgras in haar tuin heeft genomen nadat het teveel bleek om wekelijks hun grote achtertuin te maaien. Denkt u er ook over na om kunstgras te nemen? Lees dan snel verder!

Fan van kunstgras

Wist u dat wij helemaal fan zijn van ons nieuwe kunstgras in onze tuin? Toen wij hier kwamen wonen kregen we voor het eerst in twee jaar een grote achtertuin. Met als voornemen dat we het gras in de achtertuin netjes bij gingen houden. Dit was de eerste maanden wel makkelijk te doen omdat we daar in het najaar kwamen te wonen. Helaas kwam er al snel de slop in en werd het een soort oerwoud. De enige oplossing was daarna dat we het gras eruit deden. Toen werd het ineens zo kaal in de tuin, dat we na een paar maanden hebben gekozen voor kunstgras in de tuin. Juist omdat het op echt gras leek is het kunstgras geworden. Het is vrij van onderhoud en geeft ons de mogelijkheid te genieten van onze tuin zonder dat we er veel aan hoeven te doen.

Kunstgras is perfect!

Het enige nadeel van kunstgras vinden wij dat het niet leeft. Het heeft toch iets, die groeiende grassprietjes. Alleen heb je er dan wel een hoop werk aan en dat is lastig. Vooral als je allebei meer dan veertig uur in de week werkt. Dan ben je blij als je op de bank zakt. Klinkt vast wel heel erg overdreven, maar wij vinden kunstgras echt een geweldige oplossing in ons drukke nieuwe gezinsleventje.

Comments are closed.