rgnbg

Een nieuwe generatie houtkachel bij Haardenexpert

Wilt u aankomende winter heerlijk kunnen genieten van de warmte en gezelligheid van een houtkachel? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment aan haarden, zoals houtkachels, elektrische haarden, pelletkachels en gashaarden.

Een klassieke houtkachel in een nieuw jasje

Veel mensen denken bij een houtkachel meteen aan een klassieke kachel met een schouw. Maar ook als u een moderne woning hebt, past een houtkachel vaak uitstekend bij uw interieur! Heeft u al gehoord van ‘de nieuwe generatie houtkachel’? De Barbas Cuatro is een goed voorbeeld van deze nieuwe generatie. Doordat hij eenvoudig te plaatsen is, kan hij gemakkelijk worden ingebouwd of ingezet. Daarnaast is de Barbas Cuatro ook goed reguleerbaar dankzij het stookrooster met primaire luchttoevoer. Voor een overzicht van de verschillende Barbas Cuatro haarden, kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Haardenexpert. Hier vindt u de verschillende types, met foto’s en producteigenschappen.

Kom de Barbas Cuatro een keer in het echt bekijken

Heeft u interesse in een van de Barbas Cuatro haarden en zou u hem graag een keer in het echt komen bekijken? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van Haardenexpert in Apeldoorn. De adresgegevens en openingstijden vindt u op de website van Haardenexpert.

Comments are closed.