rgnbg

Een close-up illusionist maakt uw evenement!

Als men aan een illusionist denk, dan komen er al snel beelden van vuur, rook, doorgezaagde vrouwen en zwevende objecten in uw gedachten naar voren. Dit is inderdaad een illusionist. Een goochelaar met een echte show. Er zijn echter andere manieren om als illusionist een show te geven. Namelijk als een zogenaamde close-up illusionist. Goochelaar Jochem Nooyen kan dit voor u zijn op een beurs, feest of ander evenement.

Close up illusionist Jochem Nooyen

Een close up illusionist is iemand die bij u aan tafel komt om alles trucs van dichtbij te laten zien. U kunt dus alles van zeer dichtbij mee maken. Alles gebeurt gewoon onder uw neus. U zult merken dat, zelfs als u er bovenop zit, u de vreemdste dingen ziet gebeuren die u niet kunt verklaren. Dit is het echte entertainen wat u nodig heeft bij u evenement. Mensen zullen hier ontzettend van genieten, al zullen ze hier ook nog dagen aan terug denken, omdat ze er niks van hebben begrepen. Niemand zal de avond vergeten met Jochem Nooyen als close up illustionist.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Jochem Nooyen als close up illusionist, of als ander soort goochelaar of illusionst? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en kunt u direct contact opnemen voor een boeking.

Comments are closed.