rgnbg

De werknemer en zijn auto

Het is natuurlijk enorm fijn voor werknemers om een auto van de zaak te hebben en deze te gebruiken voor doeleinden die allemaal te maken hebben met het bedrijf. Echter kan het natuurlijk ook voorkomen dat er door de werknemer onnodige kilometers worden gemaakt en dat deze vervolgens wel gebruik maakt van de tankpas, terwijl dit voor privédoeleinden is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, maar vaak kan de ondernemer hier niet achter komen, omdat de werkgever geen kilometer registratie in de auto heeft toegepast. Echter kan TraQz deze ondernemers gaan helpen.

Ondernemer weet waar werknemer rijdt

TraQz biedt die ondernemers die mogelijkheid om de registratie voor kilometers te nemen en op deze manier precies te zien waar de werknemer zich bevindt met de auto van de zaak. Op deze manier kan de werkgever precies zien waar zijn werknemers rijden en zal op deze manier precies de kilometers gemaakt worden die alleen voor het bedrijf bedoeld zijn. De werknemer zal op deze manier geen onnodige kilometers meer maken, omdat hij weet dat dit onderzocht kan worden.

Bekijk de website voor meer informatie

Wilt u meer informatie over TraQz en hun kilometer registratie? Surf dan naar de website van TraQz en zorg ervoor dat u weet wat uw werknemers zich bevinden!

Comments are closed.