rgnbg

De beste dierenwinkel in Leek, ook online

Heeft u thuis een hond, kat, vis, vogel of knaagdier? Dan is de winkel en/of webwinkel Dierenwinkel Totaal iets voor u. De fysieke winkels vindt u onder andere in Groningen en er zit ook een dierenwinkel in Leek, maar het assortiment is voor iedereen beschikbaar via de online webshop. Wacht niet langer en koop ook spullen voor uw dier, omdat deze altijd het beste verdient.

Het assortiment van Dierenwinkel Totaal

Dierenwinkel Totaal is een dierenwinkel voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. Het assortiment bestaat uit allerlei non-food producten. Deze zorgen voor plezier, veiligheid en verzorging. Denk dus aan speelgoed, riemen en borstels. Als u besteld vanaf de website heeft u de bestelling altijd binnen 2 werkdagen in huis. Als u een bestelling van boven de 30 euro plaatst betaalt u geen verzendkosten. U kunt erop rekenen dat de producten op voorraad zijn, want het eigen magazijn is zeer groot en voorradig. Ideaal om te bestellen dus, vooral als u niet in de buurt bent van een fysieke winkel.

Meer weten?

Meer weten over het assortiment of het bedrijf zelf? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle producten en belangrijke informatie over de producten en het bestellen hiervan. Als u problemen of vragen heeft kunt u deze stellen via de contactgegevens op de website.

 

Comments are closed.