rgnbg

Bij wie moet ik zijn voor agrarisch advies?

Iedereen die werkzaam is in de agrarische sector heeft zo nu en dan weleens hulp en/of advies nodig. Zij kunnen hulp/ advies vragen aan andere agrarische werknemers/ -gevers, alhoewel deze vaak de informatie en/ of de hulp niet gratis of voor een lage prijs zullen aan bieden. Maar bij wie kunt u dan terecht indien u advies en/ of hulp nodig heeft met betrekking tot agrarische aspecten?

Voor zowel hulp als agrarisch advies kunnen medewerkers en werkgevers uit de agrarische sector terecht bij diverse adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in de agrarische sector. Vandaag de dag zijn er enkele agrarische adviesbureaus die de harde werkers uit de agrarische sector zowel van advies als van producten (handel) kunnen voorzien.

Wijsman handels- en adviesbureau is één van de bovengenoemde bureaus. Maar hoe is Wijsman eigenlijk tot stand gekomen en wat heeft het bureau u precies te bieden? Het agrarisch handels- en adviesbureau Wijsman is in 2005 opgericht door Sander Wijsman. Toentertijd bestonden de activiteiten van het bureau voornamelijk uit energiebesparingsadvies en de daarbij behorende activiteiten. In de jaren daarna volgde er echter een enorme groei plaats met behulp van freelance-adviseurs. Dit werd gedaan door het bedrijf om een landelijke dekking aan te kunnen bieden aan alle mensen die in de agrarische sector werken. Naast de ervaring die het bedrijf heeft op gedaan in de elf (bijna 12) jaar sinds de oprichting, heeft het bureau van Wijsman ook nog eens bijna vijf jaar aan ervaring als een Cowhouse dealer.

Zodoende kan Wijsman haar klanten niet alleen energiebesparend advies geven met de bijbehorende producten, maar kan het haar klanten ook meerdere agrarische producten aanbieden die met name gefocust zijn op het houden van vee (voornamelijk koeien). Zo kan het bureau haar klanten onder andere RVS buizenkoelers, een koeborstel, een Pack mat of Pasture mat en voerhekken aanbieden en leveren.

 

Comments are closed.