rgnbg

Bier aanbieding Dirk

Er is nu een mooie bier aanbieding bij Dirk supermarkten. Een krat Heineken voor 8,79 euro. Dat is lekker goedkoop en zeker handig zo voor de feestdagen. Dan heb je genoeg bier voor een mooie prijs. Voor kerst en voor oud en nieuw. Wil je liever een ander merk bier drinken tijdens deze dagen. Kijk dan op bier in de aanbieding voor alle bier aanbiedingen, dan staat jou merk er ook vast tussen. En kan je met de feestdagen ook genieten van je eigen merk pils voor een mooie aanbieding prijs.

Bier aanbieding blikjes

Wil je liever geen krat maar een sixpack blikjes of flesjes. Dat zie je ook op de website van bier in de aanbieding. Officeel is de website bierindeaanbieding.nl, maar als je op de link drukt kom je er ook. Er staan 4 subgroepen op de website met verschillende verpakkingen zoals kratten, flesjes en blikjes maar ook fusten. Grote fusten bier en kleine van 5 a 6 liter voor de Beertender en de Perfect Draft. Dus ook als je blikjes bier nog hebt kan je deze goedkoop kopen door je eerst te laten informeren op bier in de aanbieding. Soms staat er al gelijk een link bij de bier aanbieding en dan kan je hem gelijk bestellen. Dit gebeurd dan online of je moet reserveren en later je boodschappen ophalen. Dit werkt bij elke winkel weer anders. Maar zeker een goede optie als je niet met kratten wil sjouwen en het thuisbezorgd wil hebben.

Waar koop ik mijn bier

Maar waar is het bier in de aanbieding en waar koop ik uiteindelijk mijn bier? Die koop je bij
• Supermarkt
• Slijterij
• Groothandel
• Webshop

De bier aanbiedingen zijn dus niet van de website zelf, maar is een vergelijkingswebsite. Koop goedkoop aanbiedingen kratten, blikjes of flesjes via bier in de aanbieding. Dan weet je zeker dat je de beste prijs hebt per liter. Deze staat uiteraard ook vermeld bij elke bier aanbieding.

Comments are closed.