rgnbg

Bedank uw relaties met een bedrukte ben

Heeft u een aantal relaties die u graag eens zou willen bedanken? Als het veel relaties zijn, kunnen bloemen of een flesje wijn een kostbare uitgave zijn. Maar gelukkig zijn er ook leuke andere alternatieven. Bij De Pennenwinkel kunt u namelijk pennen bedrukken of laten graveren, zodat u een origineel cadeautje hebt, zonder dat u er een vermogen aan krijt bent.

Het uitgebreide assortiment van De Pennenwinkel

De Pennenwinkel heeft een ontzettend uitgebreid assortiment met veel verschillende mogelijkheden. Zo hebben ze verschillende categorie├źn waar u uit kunt kiezen. Zo hebben ze bijvoorbeeld grappige pennen, metalen pennen, Multi functionele pennen, maar ook pennen van de bekende merken. Het is maar net waar u naar op zoek bent. Als u klikt op een categorie ziet u meteen een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Uiteraard staat hier ook een foto en de bijbehorende prijs van het product bij. Op deze manier weet u direct wat u kwijt zou zijn als u ze wilt bestellen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen hebt over het bedrukken van pennen of over de service van De Pennenwinkel, schroom dan niet om contact op te nemen. Deze servicegerichte medewerkers helpen u namelijk graag verder! Vul het contactformulier op de website in en een van de medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Comments are closed.