rgnbg

Top tips website laten maken voor nieuwe onderneming

Als je net bent gestart met een nieuw bedrijf of je wil gaan starten met een nieuwe onderneming dan is een website laten maken een goed idee. Hiermee kom je online direct professioneel voor de dag. Een website laten maken doe je niet zomaar en is natuurlijk ook niet gratis. Om ervoor te zorgen dat jij een goede website laat maken hebben wij hieronder wat tips voor je neergezet.

 

WordPress CMS

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Dit komt omdat het eenvoudig te gebruiken en beheren is, zonder dat er veel technische kennis nodig is. Teksten en foto’s op de website kunnen eenvoudig zelf worden aangepast of vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat jij als ondernemer de baas over je eigen website blijft en je kan je website altijd vullen met de nieuwste en meest relevante content.

 

Onderscheiden van concurrentie

Als je jouw nieuwe website laat ontwerpen in de eigen huisstijl, zorg je ervoor dat je website er uniek uitziet. Gebruik een huisstijl die naadloos aansluit bij de doelgroep en zorg ervoor dat de navigatie en indeling marketingtechnisch slim is ingericht. Door dit te doen heb je meer kans dat bezoekers worden omgezet in klanten. Hierdoor gaat je website omzet opleveren in plaats van dat het geld gaat kosten. Bekijk de inrichting van de website als de inrichting van een nieuwe winkel of kantoor, die doe je toch ook niet hetzelfde als concurrentie?

 

Zet conversie op één

Een website wordt nog waardevoller wanneer bezoekers persoonlijke gegevens achterlaten of interactie aangaan met jouw bedrijf. Dit kunnen verschillende dingen zijn zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief, via de website bellen, online een afspraak inplannen of een offerte aanvragen of fan worden van je Facebook pagina. Dit soort acties zorgen ervoor dat je actief acquisitie kan voeren. Dit alles heet conversie. Het is de verhouding tussen website bezoekers en het aantal bezoekers dat een nuttige actie voltooid, zoals een van de eerder genoemde acties.

Comments are closed.