rgnbg

Professioneel roldeuren onderhoud

Het is begrijpelijk dat het van groot belang is dat de roldeuren van uw bedrijf altijd werken en veilig zijn in het gebruik, want roldeuren zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijfsproces. Wanneer dit niet geval is en uw roldeuren werken niet naar behoren kan dit er voor zorgen dat uw bedrijfsprocessen stil komen staan of ernstig verstoord worden. Om dit te voorkomen is het aangeraden om uw roldeuren jaarlijks te onderhouden en keuren. Dit is ook sinds 2005 wettelijk verplicht. Door een serviceovereenkomst af te sluiten met ROMASS Business voldoet u aan de wetgeving en wordt uw roldeuren onderhouden en gekeurd door onze professionele en erkende monteurs. Met de verschillende serviceovereenkomsten die ROMASS Business aanbiedt kunt u een overeenkomst kiezen die het best past bij u. Hierdoor heeft u de garantie dat u niks betaalt wat u niet nodig heeft.

Voordelen serviceovereenkomst van ROMASS Business

Als u een serviceovereenkomst afsluit met ROMASS Business levert het u vele voordelen op. Naast het feit dat u met een serviceovereenkomst voldoet aan alle wettelijke eisen, zoals de normering NEN-EN 14341+A2, Arbowetgeving artikel 3.13 en CE-markering waarin staat dat uw roldeuren verplicht jaarlijks onderhouden moeten worden en gekeurd met een CE-sticker. Ook zorgt jaarlijkse onderhoudsbeurten ervoor dat de kans op een storing kleiner of zelfs voorkomen kunnen worden. U vermijdt hiernaast ook de hoge kosten die er bij komen kijken als uw roldeur kapot is en vervangen moet worden. Als er toch een keer een storing plaatsvindt en u bent in het bezit van een serviceovereenkomst, dan zijn onze monteurs binnen 2 uur op locatie om de storing te verhelpen. Doordat u een vaste klant bent van ROMASS Business krijgt u voorrang op klanten die niet in het bezig zijn van een serviceovereenkomst. Door het gebruiken van duurzame onderdelen wordt de levensduur van uw roldeuren verlengd en lopen ze minder snel slijtage op. Ten slotte zijn alle monteurs van ROMASS Business VCA-gecertificeerd, waardoor ze ervaring hebben in het creëren van een veilige werkomgeving voor de monteurs, de klant en de werknemers van de klant.

Roldeuren onderhoud aanvragen

Bent u opzoek naar professioneel roldeuren onderhoud, dan raden wij onze serviceovereenkomsten aan. Op onze website kunt alle informatie vinden over de verschillende serviceovereenkomsten die wij aanbieden. U kunt binnen een paar minuten een offerte aanvragen van de gekozen serviceovereenkomst, nadat u uw bedrijfsgegevens heeft ingevuld en om welke bedrijfsdeuren het gaat. In dit geval gaat het om het onderhouden van uw roldeuren. Nadat u een offerte heeft aangevraagd zal er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om de offerte te bespreken en een afspraak in te plannen. Een professionele monteur van ROMASS Business komt op de afgesproken datum langs om uw roldeuren te onderhouden en keuren, zodat bij de volgende arbeidsinspectie uw roldeuren voldoen aan alle wetten en regels.

Meer informatie over ROMASS Business kunt u vinden op onze website of bel ons op 085-0290622.

Comments are closed.