rgnbg

Rolluiken service Nederland – 24 uur service van ROMASS

De rolluiken service van ROMASS is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het oplossen van alle problemen met een rolluik. Niets is zo vervelend als een niet goed functionerende rolluik. Wellicht kan uw rolluik niet meer open waardoor een toegangsweg wordt geblokkeerd. U wilt dan zo snel mogelijk dat het probleem wordt opgelost. Geen paniek. ROMASS heeft de rolluiken service die 24/7 bereikbaar zijn. Met een landelijke dekking is er altijd een monteur bij u in de buurt die de problemen met een rolluik kan oplossen.

Rolluiken reparatie service

Problemen met een rolluik komen vaak onverwacht en ongelegen. Om onze klanten zo min mogelijk overlast te laten bezorgen van een defect rolluik, vraagt dit om een snelle reactie en oplossing. De monteurs van ROMASS zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd iemand in de buurt is. Al onze monteurs beschikken over een servicebus met reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Ze kunnen direct op locatie de oplossing bieden door defecte onderdelen te vervangen. 95% van de storingen wordt direct op locatie opgelost. Indien er specifieke onderdelen op maat gemaakt moeten worden, is de levertijd maximaal 5 werkdagen.

We vinden het belangrijk dat onze monteurs beschikken over de juiste kennis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarom worden onze monteurs professioneel getraind om alle problemen met een rolluik op te lossen. Of het nu gaat om een defecte motor, lamellen uit de rails of een handzender die niet meer werkt. Voor onze monteurs is het geen probleem.

Monteur inschakelen

Heeft u problemen met een rolluik? Wacht dan niet en schakelĀ  de monteurs van de rolluiken service van ROMASS in. U kunt snel en eenvoudig een aanvraag indienen via onze website. Door de verschillende stappen in ons online formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een storing melden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Meer informatie over onze 24 uur service kunt u terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.

Comments are closed.