rgnbg

Voorkom het vervangen van een garagedeur slot

Een garagedeur slot vervangen is een vervelende klus. Om ervoor te zorgen dat een garage of woonhuis beveiligd blijft, is het belangrijk dat een defecte slot zo snel mogelijk vervangen kan worden. ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Een van onze ervaren monteurs  komt zo spoedig mogelijk naar u toe om het probleem met een garagedeur slot op te lossen.

Defecte garagedeur slot vervangen

Om gevaarlijke situaties te voorkomen met het vervangen of repareren van een slot, adviseren we altijd om een garagedeuren expert in te schakelen. De monteurs van ROMASS zijn professioneel en vakkundig opgeleid waardoor ze alle problemen met een garagedeur kunnen oplossen. Of het nu gaat om een gebroken slot, defecte motor, panelen die eruit zijn gereden. Voor de monteurs van ROMASS is dit geen probleem. Met de juiste kennis en materialen kunnen ze de meeste problemen direct op locatie oplossen. Al onze monteurs beschikken over een servicebus waar met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types deuren. Bijvoorbeeld, loopwielen, staalkabels, scharnieren en sloten.

Tijdens het vervangen van een garagedeur slot wordt er eerst achterhaald welk merk en type slot er momenteel op de deur zit. Zodra dit bekend is bij de monteur gaat hij in de servicebus de juiste type en merk slot pakken. Vervolgens gaat hij het oude slot demonteren en het nieuwe slot op de deur plaatsen. Na afloop kunt u de garagedeur weer op slot zetten waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken of uw huis of garage goed beveiligd is.

Een monteur nodig voor uw storing?

De monteurs van ROMASS staan voor u klaar voor het vervangen van een garagedeur slot. U kunt via onze website een storing aanmelden. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Na het indienen van een aanvraag, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u om de problemen met een deur op te lossen.

Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 085-7822730.

 

Comments are closed.