rgnbg

Rolluiken herstellen door ROMASS

Rolluiken herstellen is een vervelende en lastig karwei. Het achterhalen van de oorzaak van het probleem is een moeilijke klus. Om geen gevaarlijke situaties te veroorzaken adviseren we om altijd een rolluiken specialist in te schakelen voor het herstellen van een rolluik. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met rolluiken vakkundig en snel kunnen oplossen.

Rolluiken herstellen

Een defect rolluik kan ontstaan door slecht onderhoud en intensief gebruik. Onderdelen kunnen hierdoor gaan slijten en ervoor zorgen dat een rolluik niet meer kan functioneren. Niet goed functionerende rolluiken kunnen vervelende situaties opleveren. Bijvoorbeeld een rolluik die niet meer open of dicht gaat waardoor een raam niet meer open en dicht kan. Daarnaast zorgen goed werkende rolluiken ervoor dat een huis goed beveiligd wordt tegen eventuele inbraken.

Onze techniekers kunnen dankzij de juiste kennis en materialen alle problemen met rolluiken direct oplossen. Ze beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken. Door onze ruime voorraad van reserveonderdelen kunnen versleten onderdelen direct vervangen worden waardoor 95% van de problemen direct op locatie opgelost kunnen worden.

Een van onze techniekers gaat tijdens het herstellen van een rolluik allereerst achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Zodra dit achterhaald is, gaat hij aan de slag om dit te herstellen. Ze proberen altijd eerst onderdelen te herstellen voordat deze vervangen worden. Indien het herstellen van een onderdeel niet meer mogelijk is, wordt deze vervangen. Na afloop van de herstelling zorgt de technieker ervoor dat uw rolluik goed afgesteld wordt, zodat deze weer optimaal kan functioneren.

Online een herstelling aanmelden

Bij ROMASS kunt u via onze website snel en eenvoudig online een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen van ons formulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraaknummer.

Wilt u liever telefonisch een herstelling aanmelden? Dit is geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996

Comments are closed.