rgnbg

Een betere focus op uw werkzaamheden

Totale concentratie op uw werkzaamheden is vaak lastig. Misschien doet u wel werk waar u echte concentratie voor nodig heeft. Het is dan vervelend wanneer u continu wordt afgeleid. Welke dingen leiden u dan af? Als u als eerste zegt, mijn omgeving, dan heb ik een aantal tips.

Ten eerste is het belangrijk uw omgeving in te lichten dat u druk bezig bent. Wanneer uw omgeving, uw collega etc., zijn ingelicht kunnen ze hier rekening mee houden. Hiermee voorkomt u dat u onnodig gestoord wordt. Daarnaast is het handig om die dag geen afspraken in te plannen, zo kunt u zich volledig focussen. Voor een goed concentratie vermogen kan het handig zijn om muziek te luisteren. Wanneer u muziek luistert kunt u beter presteren en kunt u zich beter focussen.

Als laatste, deze tip is zeer effectief, kan het handig zijn om een telefoniste aan te nemen. Vaak worden we het meest gestoord door telefoontjes die we moeten beantwoorden. Een telefoniste kan voor u de telefoontjes opnemen, zo wordt u niet onnodig gestoord. U zult misschien denken, dat kost mij echt teveel geld. Dat is begrijpelijk, want een telefoniste in dienst nemen zijn extra vaste kosten.

De oplossing hiervoor is een externe telefoonservice inschakelen. Deze telefoonservice schakelt een persoonlijke telefoniste voor u in. Zij zal al uw telefoontjes aannemen en beantwoorden. Daarbij kan zij met u afspraken maken over de verschillende telefoontjes. Er zijn vele services die deze mogelijkheden aanbieden, toch is mijn favoriet Bizziphone. Deze service bied goede telefonisten voor een lage prijs. U zult merken dat uw klanten meer tevreden zijn. Zij kunnen namelijk goed geholpen worden zonder dat zij hoeven te merken dat u het druk heeft. De telefoniste zal tevens een volledig verslag van elk gesprek per mail naar u toesturen. Hierdoor kunt u alsnog alles wat besproken wordt volgen.

Comments are closed.